Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Porin Vaihtokaluste


Porin vaihtokaluste on luotettava huonekalukauppa 40-vuoden kokemuksella Satakunnassa, Porissa. Uudesta valtavasta 7000 m² suurmyymälästä löydät kaikki kodin huonekalut ja sisustustarvikkeet toiveidesi mukaan. Porin Vaihtokaluste omaa D&B:n parhaan AAA-luokituksen.


Porin vaihtokalusteesta löydät Suomen suurimman ja komeimman Laulumaa-osaston. Laulumaa® on tunnettu laajasta omasta valikoimastaan kodin huonekaluja. Kalusteet ovat kotia ja elämistä varten sekä erilaisiin perheesi toimintoihin suunniteltuja.


Suurmyymälä sijaitsee aivan Porin keskustan läheisyydessä Helmentiellä, jonne on helppoa ja vaivatonta tulla. Myymälän edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa asiakkaille, joten pysäköintipaikan löytäminen onnistuu helposti myös ruuhkaisina aikoina. Porin linjojen linja-autot pysähtyvät ainoastaan noin 200 metrin päässä. Tutustu reitteihin ja aikatauluihin Porin Linjojen kotisivuilta. Aivan pääoven vierestä löytyy myös invapaikat sekä polkupyörätelineet. Tuleminen on aina helppoa, kulkuvälineestä riippumatta.

Laajaan tuotevalikoimaan pääset tutustumaan kotisivujen lisäksi paikan päällä useissa eri osastoissa, jotka on sijoitettu myymälän kahteen kerrokseen.


Tuotevalikoima:
Laaja valikoima olohuoneen kalusteita sohvakalusteita, lepotuoleja, sohvapöytiä, tasoja sekä hyllyjä.
Laaja valikoima erilaisia mattoja eri materiaaleista, eri kokoisina sekä useissa väreissä.
Laaja valikoima erilaisia rottinkikalusteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön.
Kattava valikoima sisustustuotteita. Monen väriset ja kuvioiset sisustustyynyt sekä korit, lyhdyt, säilytystuotteet ja sisustustauluja.
Erilaisia peilejä ja eteis- sekä keittiöhuonekaluja, kaappeja, komeroita, lipastoja, laatikostoja, tv-tasoja, erilaisia säilytyskalusteita, vaatetelineitä, peilejä…


Laaja sänky ja patja valikoima. Esillä erilaisia patjoja, sänkyjä ja tyynyjä. Etsit sitten jenkkisänkyä, säätösänkyä, runko- tai joustinpatjaa niin löydät takuulla etsimäsi.


Ruokaryhmien, pöytien ja tuolien kattavan valikoima. Valittavanasi on ruokaryhmiä moniin eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Valikoimassa myös erilaisia baarituoleja ja -pöytiä.


Satakunnan kattavin vuodesohvavalikoima. Monenlaisia ja -kokoisia vuodesohvia ja vuodedivaanikulmia sekä puusohvia. Myös patjasarjat erikseen puisiin vuodesohviin!


Toimistokalusteiden osastolta löydät runsaasti erilaisia työtuoleja ja -pöytiä niin kodin kuin toimistonkin kalustamiseen.


Myymälään tulee kalusteita myös vaihdossa. Voit löytää itsellesi jotain tarpeellista ja vieläpä todella edulliseen hintaan. Voit löytää esimerkiksi hienot kalusteet opiskelijan ensiasuntoon!

Satakunnan kattavin kesä- ja puutarhaosasto, josta löydät kesän kuumimmat uutuudet sekä klassikot. Laaja valikoima myös erilaisia varjoja, paviljonkeja, keinuja sekä terassi- ja aitatarpeita.


Katso opiskelijaetumme tästä!


Yhteystiedot:
Helmentie 6-8
28360 Pori
puhelin: 02 630 4300
sähköposti: Palaute@porinvaihtokaluste.fi
Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@porinvaihtokaluste.fi
Aukioloajat: Noutovarasto palvelee:
Ma-Pe: 10.00–19.00 Ma-Pe: 10.00-18.00
La: 10.00–16.00 La: 10.00-15.00
Su: (12.00–16.00)


Kuvia:

 

Soita: 02 630 4300

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut