Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Pub Keidas


Pub Keidas

Pub Keidas on viihtyisä ja rento karaoke- sekä sportbaari Porin Vähäraumalla. Tule nauttimaan kuppi kahvia, lukemaan päivän lehdet ja kokeilemaan onneasi vaikka tietovisan pokerin, dartsin ja bingon parissa.


Tuotteet ja palvelut
Pub Keidas on varustettu A-oikeuksin ja valikoimastamme löytyy juomia joka makuun. Grillistämme löytyy vatsan täytettä niin isoon, kuin pieneenkin nälkään, kuten hot wingsit ja pizzaslicet.

Pub Keitaassa lauletaan karaokea pe-la klo 21-01.30 sekä kesäsunnuntaisin. Livemusiikkia tarjoamme tasaisen epäsäännöllisesti ja keikoille on aina vapaa pääsy. Keitaan keikkakalenteriin voit tutustua Facebookissa ja Instagramissa @pubkeidas.

Meillä voit pelata terassilla biljardia (ilmainen) touko-syyskuun ajan. Tarjolla on runsaasti lautapelejä sekä Ray:n pelikoneet. Keitaassa voit myös heittää dartsia ja pelata


Keskiviikkoisin klo 19 pokeri
Perjantaisin klo 19 tietovisa (Ässien pelipäivinä tietovisa on klo 17)
Sunnuntaisin klo 14 bingo
Sunnuntaisin klo 17 darts -kilpailu

Keidas Down Under
Pub Keitaasta voit vuokrata saunatilan, joka soveltuu max.15 hengen tilaisuuksiin. Tila koostuu viihtyisästä takkahuoneesta sekä saunatilasta. Vuokraajan on mahdollista saada käyttöönsä myös pokeripöytä ja erillinen sikarihuone, jossa on voi kisailla dartsin parissa.
Saunatilaan saa vapaasti tuoda omia juomia ja ruokia.
Vuokra 150 € sisältää saunatilan vapaa käytön kello 16:00- 23:00, loppusiivouksen sekä 50 € ostokset Pub Keitaassa. Saunatilan vuokraajan tulee olla vähintään 25- vuotias.

Katso opiskelijaetumme täältä.


Yhteystiedot ja aukioloajat
Pub Keidas
Vähäraumantie 57
28600 Pori
puh. 02 6377 956
Aukioloajat
Facebook
Instagram

Soita: 02 6377 956

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut