Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Puuvillan Apteekki


Puuvillan Apteekki


Puuvillan Apteekki myy lääkkeitä ja terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita kauppakeskus Puuvillassa. Puuvillan Apteekki panostaa erityisesti asiakkaiden asioinnin helppouteen ja sujuvuuteen. Apteekissa on leveät käytävät sekä rauhalliset reseptintoimituspaikat, jotka takaavat helpon ja yksityisen asioinnin jokaiselle.

 

Tuotteet

Puuvillan Apteekki on koko perheen apteekki, josta löydät tuotteita jokaiselle perheen jäsenelle pienistä vauvoista lemmikkeihin asti. Apteekista saat reseptilääkkeet helposti reseptintoimituspisteistä. Laajasta palveluvalinnasta löytyvät itsehoitolääkkeet ja muut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet, joiden valinnassa asiantunteva henkilökunta auttaa sinua. Apteekista löytyy myös laaja valikoima apteekkikosmetiikkaa.

 

Puuvillan apteekilla on myös sivuapteekki, joka sijaitsee aivan uuden SAMK:in kampuksen kyljessä. Sivuapteekissa on voimassa myös samat edut kuin Puuvillan apteekissa.

 

Tsekkaa Puuvillan Apteekin kotisivut ja muista myös seurata Puuvillan Apteekkia Facebook-sivuja, joilta löydät ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot
Kauppakeskus Puuvilla:
Siltapuistokatu 14, 28100 Pori
puh. 02 6333304

 

Sivuapteekki:

Satakunnankatu 23 D, 28130 Pori
puh. 02 6332213

Soita: 02-6333304

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut