Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Rauman Askarteluohjaus


Rauman Askarteluohjaus

Rauman Askarteluohjaus on monipuolinen askartelutarvikkeiden erikoisliike Raumalla. Rauman Askarteluohjauksessa saat henkilökohtaista opastusta ja löydät omiin tarpeisiisi sopivat askartelutarvikkeet käsillä tekemiseen. 

Tuotteet

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia villoja ja huovutusvälineitä, korunosia, helmiä, paperinaruja, nauhoja sekä mosaiikkia, muovailumassoja, tekstiilivärejä ja kynttiläntekotarvikkeita sekä runsaasti muuta! Tutustu tuotteisiin täällä> 

Palvelut

Rauman Askarteluohjauksen tiloissa sinua palvelee Rauman Taide- ja raambuad, josta löytyy kehystämö ja taidetarvikevalikoima. Meiltä myös ilmapallojen heliumtäytöt, voit ostaa pallot meiltä tai tuoda omat täytettäviksi. Liikkeestä löytyy runsaasti numeropalloja, vauva- ja hääaiheisia foliopalloja sekä eri värisiä kumipalloja.

Tarjoamme hääpareille ja muille juhlijoille suunnittelu- ja toteutuspalveluja sekä erilaisten juhlatarvikkeiden myyntiä ja vuokrausta. Löydät myymälästämme tarvikkeita kutsu- ja kiitoskortteihin, malleja, ideoita ja materiaaleja koristeluun. Valmistamme tarvittaessa kutsukortit ja koristeet sekä karkkirasiat ja paikkakortit.

Kurssit

Järjestämme yleisiä kursseja sekä yksilöllisesti räätälöityjä kursseja tilauksesta esim. työ- tai kaveriporukoille. Seuraa kursseja nettisivuiltamme www.askarteluohjaus.fi ja Facebookista @raumanaskarteluohjaus. Voit myös lähettää oman kurssitoiveesi sähköpostitse info@askarteluohjaus.fi!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Rauman Askarteluohjaus
Nortamonkatu 15
26100 Rauma
044 356 6076
info@askarteluohjaus.fi
www.askarteluohjaus.fi

Soita: 044 356 6076

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut