Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Rauman Tukkanuotta


Rauman Tukkanuotta

Rauman Tukkanuotta on parturi-kampaamo Raumalla, joka tarjoaa monipuolisesti parturi-kampaamopalveluja jo yli 30 vuoden ammattitaidolla. Vuodesta 1983 palvellut parturi-kampaamo tarjoaa muun muassa hiusten leikkauksia ja värjäyksiä, juhlakampauksia, peruukkeja, hoitoja hiustenlähdöstä kärsiville ja hiuspohjan ongelmien kanssa painiville sekä runsaasti erilaisia kotihoitotuotteita hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin.

Palvelut

Koko perheen parturi-kampaamossa voit laittaa kerralla hiuksesi uuteen uskoon esimerkiksi mallinmuutosten tai pidennysten muodossa. Tukkanuotasta saat myös ripsien ja kulmien värjäykset sekä muotoilut ja hiuksia elvyttävät Olaplex- ja keratiinihoidot. Miehille tarjotaan parran ja viiksien muotoilua sekä hoitoja ja palveluja hiuksille, kuten leikkaukset, värjäykset (myös partaan ja viiksiin), peruukit ja tuuhenteet sekä karvanpoisto kasvojen alueelta sokeroimalla. Lapsille löytyy hiustenleikkauksia, kampauksia ja letityksiä sekä värisuihkeita ja raitaväriliituja väliaikaiseen hiusten värjäykseen.

Tuotteet

Monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät niin Cutrin-, Sim- ja KC-tuotemerkeiltä hiustenhoitotuotteita, sekä Paul Mitchell-, Vitality's-, Ghd-, Crestol-, Goldwell- ja Bergmann -tuotesarjat. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta neuvoo sinua mielellään juuri sinun hiuksilles sopivien tuotteiden hankinnassa. Lisäksi löydät runsaan valikoiman erilaisia hiustenhoitolaitteita, hiuskoruja, peilejä ja paljon muuta!

Varaa aikasi soittamalla numeroon 02 824 0043.

Seuraa Rauman Tukkanuottaa myös Facebookissa -> Rauman Tukkanuotta.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Rauman Tukkanuotta
Satamakatu 1 A
26100 Rauma
02 824 0043
info@raumantukkanuotta.fi
www.raumantukkanuotta.fi

Soita: 02 824 0043

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut