Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ravintola Aitola


Ravintola Aitola

Ravintola Aitola on moderni, skandinaavinen ja rento ravintola Huittisten keskustassa. Ravintola Aitolan keittiössä suositaan lähiruokaa ja luomutuotantoa. Lounas tarjoillaan aina arkisin kello 10.30-15.00 ja brunssi lauantaisin kello 12.00-15.00. 

Palvelut

Runsaalta lounaslistalta löytyy eri vaihtoehtoja moneen makuun. Tarjolla on perinteisiä kotiruokia laktoosittomana ja gluteenittomana sekä joka päivä vaihtuva keittolounas. 

Kahvilassa voit nauttia arkisin klo 8.00-17.00 herkullisia, päivittäin vaihtuvia makeita ja suolaisia leivonnaisia ja muita kahvilatuotteita, paikan päällä tai kotiin vietäväksi. Voit myös tilata konditoriatuotteita juhliin ja omiin tilaisuuksiisi. Ravintola Aitolan henkilökunta auttaa tarvittaessa juhlien ja tarjoilujen suunnittelussa, ja voit pitää juhlat myös Aitolan tiloissa.

Catering- ja kokouspalvelut

Vuonna 2017 valmistunut ravintola tarjoaa nykyaikaiset ja raikkaat tilat monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintolassa on noin 30-paikkainen kabinetti ja itse ravintolaan mahtuu noin 70 henkeä. Kabinetti on mahdollista yhdistää tai erottaa liukuovella päätilasta. Kabinetti on vuokrattavissa yksityisten ja yritysten käyttöön. Ravintola Aitola tarjoaa monipuolisesti tarjoiluja ja cateringia esimerkiksi häihin tai muistotilaisuuksiin, asiakkaan tai Aitolan tiloissa.  Aitolalla on täydet anniskeluoikeudet. Tila on esteetön ja varustettu lastenhoitopöydällä. Ravintolan tiloista löytyy muun muassa videotykki ja iso valkokangas, televisiot, esiintymislavat sekä hyvät äänentoistolaitteet.

Ravintola Aitolassa järjestetään ajoittain ruokateemailtoja sekä muita tapahtumia. Seuraa tapahtumia Facebookissa @RavintolaAitola.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Ravintola Aitola
Viialankatu 24
32700 Huittinen
050 433 6633
www.aitola.net

Soita: 050 433 6633

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut