Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ravintola Goto ja SETSI'S BAR


Ravintola Goto

Ravintola Goto on raumalainen ravintola aivan Vanhan Rauman ytimessä, torin laidalla. Tunnelmallinen ravintola tarjoaa sesongin mukaisia puhtaita ja tuoreita raaka-aineita läheltä. Ravintolasta aukeaa kaunis näkymä torille ja Kuninkaankadulle, josta voi ihastella kaupungin elämää.

Ravintolasalista voidaan erottaa 20-30 hengen kabinetti, jonka voi varata esimerkiksi kokous- tai juhlakäyttöön. Tilassa on moderni esitystekniikka ja pöytiä voidaan siirrellä haluttuun muotoon.

Kesällä voit nauttia ruokasi sisäpihan terassilla, jossa voi aistia Vanhan Rauman hengen tosissaan. Puurakennusten ympäröimällä terassilla nautit varmasti olostasi kylmiä juomia tai maittavaa ruokaa nauttiessasi.

Gotossa sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Ravintola Goto tarjoaa lounaan arkisin sekä muina aikoina Ala Carte -annoksia.

 

Ruokalista

Maittavalta ruokalistalta löytyvät niin härkäruoat, kalaa sisältävät ateriat sekä risotot. Herkullisen pääaterian voi aloittaa alkuruoalla ja päättää makeaan jälkiruokaan. Lounaslistalta löytyy perinteisiä ruokavaihtoehtoja salaateista kanaruokiin ja burgereihin. Lisäksi listalta löytyy kattava valikoimia erilaisia viinejä ja shampanjoita. Tutustu Goton ruoka- ja juomalistaan täällä

 

Varaa pöytä soittamalla numeroon 02 822 2750 tai sähköpostitse goto@ravintolagoto.fi

 

Seuraa Ravintola Gotoa myös Facebookissa.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Ravintola Goto

Kuninkaankatu 17

26100 Rauma

02 822 2750

 

Avoinna

ma-pe lounas klo 11.00-14.00, Ala Carte 16.00-21.00

la 12.00-21.00

 

Soita: 02 822 2750

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut