Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ravintola Maku


Ravintola Maku

Ravintola Maku on iso lounasravintola Porin Karjarannassa. Sen keittiössä panostetaan suomalaiseen luontoon sekä skandinaaviseen ruokakulttuuriin. Ruoissa käytetään raaka-aineina mahdollisuuksien mukaan lähitilojen tuotteita, metsän antimia sekä luomutuotteita. Ruoat valmistetaan itse ja ruoissa huomioidaan kasvissyöjät sekä erityisruokavaliot.

 

Lounas

Ravintola Makun maittavalta lounaslistalta löydät annoksia broilerista hampurilaisiin sekä kasvissyöjille omat vaihtoehdot. Lounas tarjoillaan aina arkisin kello 10.30-14.00. Voit napata myös lounaan mukaan ja nauttia sen haluamassasi paikassa. Lounaan voit valita lounasbuffetin, keitto- ja salaattilounaan sekä keitto+leipä annosten väliltä. Lounas sisältää lämpimän ja kylmän buffetin, kahvin ja jälkiruoan. Ruoka valmistetaan omassa keittiössä ja ilman lisäaineita.

 

Hosting & Catering

Ravintola Makun voi varata yksityiskäyttöön iltaisin. Tilassa on puitteet jopa 150 henkilölle, ja tilaisuus kustomoidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ravintola Maku järjestää myös ravitsemukseen liittyviä luentoja sekä kokkikursseja.

 

Palveluihin kuuluu myös suurtapahtumien, messujen ja isojen yritystilaisuuksien ravintolapalvelujen järjstäminen. Kysy lisää sähköpostitse myynti@ravintolamaku.fi tai soittamalla numeroon 0400 746882 tai 0407281793.

 

Tutustu Ravintola Makuun myös Facebookissa ja lähde herkuttelemaan yksin tai yhdessä!

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Ravintola Maku

Puunaulakatu 4

28100 Pori

0400 746 882

Soita: 0400 746 882

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut