Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ravintola Savila


Ravintola Savila

Ravintola Savila on idyllinen ravintola Vanhan Rauman Savilanpuiston laidalla. Ravintolassa on kolme kerrosta, joista alin soveltuu loistavasti a la carte- ja illallisruokailuun. Kellarikerroksen voi myös vuokrata tilauskäyttöön. Katutasossa sijaitseva valoisa ja idyllinen sali on otollinen paikka nauttia lounasruoasta. Ylimmän kerroksen kabinetit hienot puitteet niin perhejuhliin kuin kokous- ja koulutustilaisuuksiin.

 

Lounas

Ravintola Savila tarjoaa maukasta lounasta arkisin klo 10.30-17 ja lauantaina klo 11-16. Monipuoliselta lounaslistalta löydät taatusti sinun makuusi sopivan ja täyttävän aterian. Lounasvaihtoehtoihin kuuluu erilaisia perinteisiä liharuokia, kuten keittoja, pihvejä, patoja ja laatikoita. Vaihtoehdot vaihtuvat päivittäin. Lounaaseen sisältyy aina myös runsas salaattipöytä ja kahvi.

 

Juhla-Tallbo

Mikäli olet järjestämässä juhlia, koulutusta, kokousta tai muuta tapahtumaa, muista huomioida että osa vuokrattavista juhlatiloista sijaitsee Juhla-Tallbossa. Lue lisää tilojen vuokrauksesta täältä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Vanhankirkonkatu 1, 26100 Rauma
Puh. 02 8226 610
ravintolasavila@tallbo-ravintolat.com

Facebook

Soita: 02 8226 610

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut