Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ravintola Sofia


Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on Fazer Food Services Oy:n “arjesta juhlaan” -lounasravintola Porissa. Sofia on suosittu lounasravintola erityisesti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Sofiassa on Kelan ateriatuki, jonka saa näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin. Ravintola Sofiassa on myös A-oikeudet.

Lounaat

Ravintola Sofian valikoimassa on viisi lounasvaihtoehtoa, jotka vaihtuvat päivittäin. Voit valita keiton, koti-, bistro- tai kasvislounaan. Jokaiseen ateriaan kuuluu salaatti, leipä ja juoma. Valikoimassa on myös päivittäin vaihtuva jälkiruoka. Jälkiruokia ovat esimerkiksi erilaiset vaahdot, smoothiet ja pannukakku. Lounas on myös katettu opiskelijoille lauantaisin klo 10.30-14.30. 

Sofian fast food

Fast food tarjoillaan arkipäivisin klo 13.45-16.45. Listalta löytyy seitsemän herkkua juomineen ja salaatteineen. Fast food aterioihin kuuluu myös Kelan ateriatuki. Annoksiin ei sisälly lounas- ja salaattipöytää. Lista vaihtuu kuukausittain. Tervetuloa maistamaan hampurilaista tai lämpimää kurpitsakeittoa!

Take away

Mikäli et ole vielä päättänyt, mitä ruokaa haluat tehdä illemmalla itsellesi, voit ostaa ravintola Sofiasta kokkien valmistamaa ruokaa mukaan! Take away -palvelusta saat vasta valmistetut, maukkaat lounasruuat, raikkaat salaatit ja uunituoreet leivät kotiin vietäväksi. Perjantaisin ja juhlapyhien aattoina myös sesongin mukaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia.

 

Lue lisää opiskelijaeduistamme täältä.

 

Yhteystiedot
Siltapuistokatu 2, 28100 Pori
puh. 02 6330013
sofia@amica.fi
Facebook

Soita: 02-6330013

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut