Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Rax


Rax Buffet

Rax Buffet on Porin keskustassa toimiva helppo ja jokaisen kukkarolle sopiva perheravintola. Buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle ruokailijalle; tarjolla on aina yli 50 herkutteluvaihtoehtoa. Kattava buffetti toimii Syö ja juo niin paljon kuin haluat -periaattella.

Rax tarjoaa päivittäin myös yli 20 vaihtoehtoa sisältävän salaattipöydän.Tämä mahdollistaa esimerkiksi nopean ja terveellisen lounaan - vaikka mukaan otettuna!


Buffet

Rax Buffetin kulmakivi on aina ollut herkulliset pizzat. Päivittäin on tarjolla vähintään viittä erilaista pizzaa, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Oman pizzan tilaaminen mieleisillä täytteillä on myös mahdollista.

Pizzan lisäksi Rax tarjoaa myös kattavan valikoiman muita lämpimiä ruokia. Herkuttele muun muassa chicken wingseillä, makeilla maissintähkillä tai rapeilla ristikkoperunoilla. Lämpimiin ruokiin kuuluu myös päivittäin vaihtuva keitto. Viikonloppuisin buffetvalikoimaa on laajennettu pannupizzalla.

Buffetaterian hintaan sisältyy kylmät ja kuumat juomat limsoista kuplaveteen ja erikoiskahveista kaakaoon. Ruokailun kruunaa ihana jälkiruokabuffet, jossa voi tuunata jäätelön herkullisilla lisukkeilla.

Kaikkia Raxin buffetpöydän tuotteita on myös mahdollista ostaa mukaan.


Katso opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Rax Buffet
Itäpuisto 1
28100 Pori
puh. +358 401 739 998
pori.rax@restel.fi 


Aukioloajat

Soita: 040 173 9998

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut