Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ruokapuoti Lumo


Ruokapuoti Lumo on Rauman terveysruokakauppa, joka haluaa tarjota aitoja ruokaraaka-aineita ja valmiita tuotteita. Ruokapuoti Lumossa arvostetaan erityisesti ruoan makua, puhtautta ja ravinteikkuutta. Käytännössä jokainen hyllylle saapuva tuote harkitaan erityisen tarkasti ja pyritään löytämään parhaat vaihtoehdot asiakkaille.


Tuotteet
Ruokapuoti Lumossa arvostetaan kotimaisuutta. Lumossa myytävät tuotteet tulevat aina mahdollisimman läheltä, jolloin kuljetuksen ilmastolle aiheuttamilta rasitteilta vältytään. Luonnollisesti kaikkea ei voida Suomesta hankkia, joten esimerkiksi terveysvaikutuksiltaan erinomaisia pähkinöitä, kuivahedelmiä ja siemeniä kuljetetaan liikkeeseen ulkomailta.


Ravintovalmennus
Ruokapuoti Lumon tarjontaan kuuluu myös ravintovalmennus! Mikäli kärsit närästyksestä, ummetuksesta, ilmavaivoista, turvotuksesta, iho-ongelmista, jatkuvasta sairastelusta tai painon heittelystä, ruokavaliossasi voi olla puutoksia. Ruokapuoti Lumon Tero Suhonen voi auttaa ruokavalion rakentamisessa! Soita ja kysy lisää!


Katso opiskelijaetumme täältä.


Yhteystiedot:
Kuninkaankatu 26, 26100 Rauma
puh. 050 4544500
tero@ruokapuotilumo.fi
Facebook

Soita: 050 366 6674 / 050 454 4500

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut