Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ruokki


Ruokki

Ruokki on lounasravintola Porissa, joka tarjoilee lounaan aina arkisin kello 11.00-15.00 sekä buffet-aamiaisen arkisin kello 7.30-10.00. Ruokki tarjoaa maittavan lounashetken Porin keskustassa. Ravintolan lounasmenut suunnitellaan huolellisesti ja päivittäin valitaan teema, johon sopivia makuja käytetään aina alkupalasta jälkiruokaan. Tuotteiden raaka-aineet ovat suomalaisia sekä tuoreita satokauden kasviksia ja hedelmiä. Tarjolla on myös aino laktoositonta ja lakto-ovovegetaarista ruokaa sekä pyydettäessä tarjolla on myös gluteenitonta, maidotonta ja vegaanista lounasta. Voit nauttia lounaasi paikan päällä tai ottaa sen mukaan.

Buffet-aamiaisen vaihtuvassa valikoimassa on tuoretta, itseleivottua leipää, kananmunia, puuroa, omatekoisia hilloja ja mysliä. Luonnollisesti aamiaiseen sisältyy myös tuorejauhettua kahvia, tuorepuristettua mehua ja teetä.

Mikäli kahvihammasta kolottaa, voi Ruokkiin piipahtaa kahville myös klo 8.00-17.00 välisenä aikana. Tarjolla päivittäin on oman keittiön suolaisia ja makeita leivonnaisia, tuorejauhettua luomukahvia sekä valikoima irtoteetä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Ravintola Ruokki
Antinkatu 13, 28100 Pori
puh. 045 221 1830
Facebook

Soita: 045 221 1830

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut