Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Säästöpankki


Säästöpankki

Säästöpankki on Suomen neljänneksi suurin pankkiryhmä, Raumalla markkinaosuutemme on yksi suurimpia. Raumalla Säästöpankin konttorit sijaitsevat Kauppakadulla sekä Prismassa. Säästöpankki tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä helppoa asiointia. Voit hoitaa pankkiasiasi kerralla kuntoon joko konttorilla, puhelimitse, verkkopankissa tai chatissa. Paikallisuus takaa sen, että saat palvelua aina tutulta ihmiseltä. 

Säästöpankin asiakkaana arjen raha-asiat sujuvat joustavasti ja juuri sinulle sopivalla tavalla. Olemme tavattavissa joustavasti aina aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan, sekä lauantaisin. Verkko- ja puhelintiimimme palvelee aina klo 22 asti!

Voit hakea helposti lainaa opintoja tukemaan tai ensiasuntoa ostaessasi. Säästöpankin asiantuntijat auttavat sinua henkilökohtaisesti laina-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Saat kilpailukykyisen ja sinulle räätälöidyn lainan. Lue lisää lainoista Lue lisää lainoista täällä.

Säästöpankin asiakkaille ilmainen finanssivahti luokittelee automaattisesti menosi ja saat kuukausitasolla esityksen siitä, mihin rahasti kuluvat. Sitä on helppo käyttää ja pystyt seuraamaan omaa talouttasi. Finanssivahti myös ennustaa tilihistoriasi avulla tulosi ja menosi, joiden pohjalta saat budjettipohjan.

Säästätkö asuntoa varten tai oletko kiinnostunut sijoittamisesta? Säästöpankki tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Tuotevalikoimamme on laaja, ja sijoitustuotteemme ovat menestyneet useissa tuottovertailuissa. Salkunhoitajamme seuraavat sijoituskohteita ja analysoivat markkinoita puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse olla huolissasi rahoistasi. Tutustu lisää säästämiseen ja sijoittamiseen Tutustu lisää säästämiseen ja sijoittamiseen täällä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Säästöpankki
Kauppakatu 2 / Porintie 4
26100 Rauma
010 841 5800

Soita: 010 841 5800

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut