Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Scandic Rauma


Scandic Rauma

Scandic Hotels Oy on 1960-luvulla Ruotsissa perustettu hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa. Rauman toimipiste sijaitsee keskustan ja Vanhan Rauman kupeessa, upeassa kanaalimaisemassa. Hotellin uudistetut huoneet, uima-allas ja tilava maksuton pysäköintialue toivottavat Raumalla vierailevat tervetulleiksi.

Täyden palvelun hotellilla nautit sekä aamiaisen että illallisen hotellin omassa ravintolassa, josta aukeaa kesäisin myös terassi upeaan kanaalimaisemaan. Ravintolan yhteydestä löytyy myös leikkihuone perheen pienimmille. Voit nauttia päivän päätteeksi löylyistä hotellin sauna- ja uima-allasosastolla sekä pulahtaa virkistävään altaaseen. Kuntohuoneessa pääset treenaamaan myös vierailun aikana.

Hotellilta löytyy myös kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Kaikissa tiloissa on maksuton ja langaton internetyhteys. Hotelli sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä, mutta kuitenkin aivan keskustan kupeessa.

Hotelli tarjoaa maistuvan aamiaisen, maksuttoman WiFi-yhteyden, kuntosalin sekä PressReader-ominaisuuden, jolla voit lukea jopa 5000:tta eri aikakaus- ja sanomalehteä. Hotellilla palvelee 24h Shop, josta löytyy pikkupurtavaa, hammasharjoja sekä kahvia.

Tervetuloa majoittumaan Scandic Raumalle!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Scandic Rauma
Aittakarinkatu 9
26100 Rauma
02 480 81616
bistro.rauma@scandichotels.com
www.scandichotels.com

Soita: 02 480 81616

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut