Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Seikkailupuisto Huikee


Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on osana Yyteri Beach Lomakeskusta oleva seikkailupuisto, josta löytyy aktiviteetteja koko perheelle. Alueelta löytyvä köysirata on rakennettu puhuin 1-13 metrin korkeuteen ja on kokonaisuudessaan lähes 2 kilometriä pitkä. Radan 115 haastetta haastavat koko perheen jännittävään seikkailuun yläilmoissa ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen tai tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen. Radalla yhdistyvät haasteet, hauskuus ja raikas ulkoilma upeassa maisemassa.

Keväällä 2018 Seikkailupuisto Huikee aloitti tarjoamaan Fatbike-pyörien vuokrausta sekä ohjattuja Fatbike-Safareita Yyterin uniikissa maastossa. Pyörät vuokrataan joko kahdeksi tai neljäksi tunniksi tai koko vuorokaudeksi. Lisäksi puistoo aukesi Pumptrack potkulauta/BMX-rata, jonne pääsee ajelemaan lipun hintaan kuuluvilla välineillä. Välineitä ovat scoot-potkulauta, maastopotkulauta, BMX-pyörä sekä perheen pienimmille potkupyörä.

 

Seuraa Seikkailupuistoa Facebookissa ja Instagramissa @seikkailupuistohuikee niin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista asioista ja eduista!

Katso opiskelijaedut täältä>

 

Yhteystiedot

Hiekkarannantie 189
28800 Pori
040 059 7722
info@seikkailupuistohuikee.fi
www.seikkailupuistohuikee.fi

Soita: 0400 597 722

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut