Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Sinari


Sinari

Sinari on Raumalla sijaitseva monipuolinen tanssiravintola, jonka monipuolinen tarjonta karaoke, livemusiikkia sekä discoa ei jätä ketään kylmäksi. Sinarin kolme eri osastoa - Putka, Varastoklubi ja Sinisoihtu - takaavat sen, että jokaiselle juhlijalle löytyy sopivaa menoa ja meininkiä.

 

Sinisoihtu

Nauti yläkerran livemusiikista joko tanssahdellen tilavalla tanssilattialla tai rennosti istuskelemalla taaempana lavasta. Tunnelmallinen tila avarine tiloineen takaa nautinnollisen illan. Sinisoihdusta löytyy myös oma baaritiski. Sinisoihdun artistikattauksesta voit bongata paikallisia helmiä, vähän tuntemattomimpiakin tähtiä sekä pienempiä remix-yhtyeitä.

 

Putka

Putkan puolella sinua palvelee ystävällinen henkilökunta joka takaa sen, että illan viimeisetkin karaoketähdet pääsevät laulamaan omalla vuorollaan. Voit nauttia karaokemusiikista myös biljardia pelaillen. 

 

Varastoklubi

Varastoklubi on Sinarin disco - siellä sinua viihdyttävät huippu-DJ:t, joiden musiikkitarjonnasta löytyy kaikenlaista ysäristä nykypäivään. Varastoklubin lavalle on noussut Suomen musiikin huippuja Sannista Pariisiin Kevääseen. Lue lisää tapahtumakalenterista.

 

Tervetuloa nauttimaan Sinarin yöelämästä! Tutustu Sinariin ja Varastoklubiin myös Facebookissa. 

 Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Sinari
Aittakarinkatu 14
26100 Rauma
045 132 2096

Soita: 0000000

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut