Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Space Bowling & Billiards Pori


Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards on Porin Yrjönkadulla sijaitseva huikea viihdekeidas, joka tarjoaa ajanvietettä biljardin, keilauksen, dartsin sekä pöytäcurlingin parissa.

Asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa iloinen ja osaava henkilökunta, sekä alan huipputekniikka.

Viihdekeskus myös tarjoaa mahdollisuuksia pelaamisen ulkopuolella: Ajanvietto onnistuu myös virvokkeita nauttien sekä hyvää musiikkia kuunnellen tunnelmallisessa ympäristössä. Nämä puitteet ovat kuin luotu mielekästä sosiaalista kanssakäymistä varten!

Viihdekeskus on luotu kaikenikäisille nautittavaksi: Lapset voivat nauttia universumin antimista alkuillasta, ja tunnelma muuttuu aikuisempaan makuun sopivaksi illan hämärtyessä.

Hohtokeilaus ja Biljardi

Tarjoamme asiakkaiden käyttöön Universumin upeimman pelipaikan, joka sisältää kahdeksan täysmittaista ja hyvin hoidettua rataa. Upeat ultraviolettivalot, musiikki sekä videoefektit luovat ikimuistoisia sekä tunnelmallisia keilauskokemuksia.

Keilaamaan pääsevät kaikki, ja tilamme ovat suunniteltu lapset, vanhukset sekä liikuntarajoitteiset huomioon ottaen.

Biljardin ystäville on tarjolla kahdeksan pool-pöytää sekä yksi snookerpöytä, jotka tarjoavat onnistuneen pelikokemuksen aloittelijoille sekä kokeneemmille pelaajille.

Lastenkutsut sekä juhlat

Space Bowlings & Billiards myös tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Olipa tulossa sitten lasten syntymäpäiväjuhlat tai yrityksen virkistäytymisilta, me räätälöimme illan juuri sinun tarpeisiin. Katso esimerkkejä viihdepaketeista täältä.

Ravintolastamme löytyy myös hieno kabinettitila, joka sisältää nykyaikaisen kokoustekniikan. 36 henkilöpaikkaa sisältävä kabinetti on oiva valinta erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen!

Seuraa Spaec Bowling & Billiardsia Facebookissa @spacebowlingpori.

Katso kaikki opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Space Bowling & Billiards
Yrjönkatu 13
28100 Pori
puh. 010 4233 277

Pori@spacebowling.fi 
Facebook
Aukioloajat
Hinnasto

Soita: 010 4233 277

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät Julkaisut