Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Steakhouse Rosenbom


Steakhouse Rosenbom

Petteri Rosenbom’s Steakhouse on Porin keskustassa sijaitseva ravintola. Steakhouse Rosebom tunnetaan pääasiassa suussa sulavista pihviaterioistaan, mutta valmistavat he myös erinomaisia kasvis- ja kalaruokia etukäteen ilmoitettaessa. Tunnelmallisen Steakhouse ravintolan on perustanut porilainen kolmikko, Teemu Aaltonen, Petteri Rosenbom ja Jarno Koskela vuoden 2014 lopussa.

 

Palvelut

Nuoren, mutta tasokkaan ravintolan hämmästyttävän kattava valikoima erilaisia lihaherkkuja sulattavat raavaammankin miehen sydämen. Aterioiden valmistuksessa on käytössä vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Makuelämystä täydentävät myös laaja ja laadukas kattaus viinejä ja shampanjoita, unohtamatta tietenkään monipuolista valikoimaa erilaisia vodkia jokaisen tosimiehen makuun.

 

Ohjelmapalvelut

Lisäksi tältä kolmikolta löytyy erityisosaamista myös juhlien järjestämisestä 10 vuoden ajalta, niin pienemmille ryhmille kuin tuhansien henkilöiden juhliin. Steakhouse Rosebom on siis erinomainen valinta vaikkapa kokouksia tai syntymäpäiväjuhlia varten!

Tutustu menuun kotisivuilla www.steakhouserosenbom tai Facebookissa @steakhouserosenbom.

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Steakhouse Rosenbom
Itsenäisyydenkatu 44
28130 Pori
045 176 7449

Soita: 045 176 7449

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut