Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Sun Hyvinvointi - Koulutettu Hieroja Minna Jokinen


Sun Hyvinvointi - Koulutettu Hieroja Minna Jokinen

Sun Hyvinvointi on hieroja Minna Jokisen luotsaama hyvinvointiyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluja. Minna Jokinen on koulutettu hieroja, joten hänen hoitonsa suoritetaan ammattitaidolla ja turvallisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen. Minna Jokinen on erikoistunut kivun hoitoon. Sun Hyvinvointi palvelee joka päivä sopimuksen mukaan.

Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat tenshoidot, kinesioteippaukset sekä klassinen hieronta. 

Tenshoito on erinomainen kivunhoitomuoto, jossa ärsytetään sähköisesti kosketushermopäätteitä, jotta kipuärsykkeet eivät etene selkäytyimestä aivoihin. Hoito voi tuntua iholla värinänä tai kivuttomina lihassupistuksina. Hoito n erinomainen akuuttien ja kroonisten kipujen hoidossa. Lihasarkuus vähenee ärsytyksen kohdistuttua lihaksen kipeisiin laukaisupisteisiin. Hoito ei sovellu raskaana oleville, heille joilla on sydämentahdistin tai pahoista ihotulehduksista kärsiville.

Klassinen hieronta sopii lähes jokaiselle, ja sen tarkoituksena on rentouttaa lihakset sekä auttaa lihaskipuun. Klassinen hieronta on hyvin tunnettu ja vanha hoitomuoto, joka vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kropasta. Klassisella hieronnalla voidaan pehmentää arpikudosta, lisätä lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa hierottavaksi tullutta.

Kinesioteippaus on etenkin fysioterapiassa laajasti käytetty hoitomuoto, jolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Kinesioteippauksen tarkoituksena on lievittää kipuja, ohjata liikettä, korjata asentoa sekä vähentää turvotusta ja lisätä verenkiertoa. Kinesioteippauksessa nimensämukaisesti teipataan ihoa niin, että sillä voidaan vaikuttaa esimerkiksi lihaskalvoihin ja lihaksiin. Kinesioteippauksia nähdään etenkin olka- ja hartiaseudulla sekä selän alueella.

Tervetuloa monipuolisen ammattilaisen käsiin Sun Hyvinvointiin!

Seuraa meitä myös Facebookissa Sun Hyvinvointi.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Sun Hyvinvointi
Tavinkatu 5
26100 Rauma
044 252 8648

Soita: 044 252 8648

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut