Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Suvitien Merijakamo/Löylymestari


Suvitien Merijakamo

Suvitien Merijakamo on Raumalla, merenrannassa sijaitseva A-oikeuksin varusteltu kahvila, jonka lasitetulla lämpöterassilla voi nauttia merenrantamaisemista huonommassakin säässä. Upeaan merimaisemaan avautuvalla terassilla voit nauttia kylmiä ja kuumia virvokkeita, pikkupurtavia sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia. Merijakamo palvelee asiakkaitaan joka päivä klo 10.00-22.00 ja tarvittaessa myös pidempään. 

Merijakamolta löytyy myös vierasvenesatama ja veneen tankkauspiste. Voit vuokrata paikan vierasvenesatamaan, polkupyörän tai sähkölaudan!

Löylymestari

Keväällä 2019 valmistunut Löylymestari on kahvila ja sauna merenrantanäkymällä, aivan Merijakamon kyljessä. 40-50 kylpijälle sopiva sauna lämpenee merenrannassa lähes joka päivä, ja voit vuokrata saunan myös yksityistilaisuutta varten. Narvin kiukaalla varustettu sauna on kaikkien yhteinen rantasauna, jonka terassilla voit nautiskella poreammeessa, paljussa tai mennä laiturilta mereen uimaan. Talvisin Löylymestarin löylyistä pääsee kätevästi avantoon. Terassilla voit nauttia merellisestä tunnelmasta kahvilan tuotteita nautiskellen.

Tervetuloa nauttimaan merenrantatunnelmista Merijakamolle ja rantasaunalle!

Seuraa ilmoittelua myös Facebookissa @Suvitienmerijakamo.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Suvitien Merijakamo/Löylymestari
Suvitie 14, 26100 Rauma
040 563 3432
info@merijakamo.fi
www.merijakamo.fi
Facebook

Soita: 040 563 3432

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut