Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Terveys-Tuulia


Terveys-Tuulia on asiantunteva terveyskauppa. Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia luontaistuotteita ja luonnonkosmetiikkaa, sekä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Myös halutessasi saat ohjeistusta ja neuvoja terveelliseen elämään, meidän asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Terveys-Tuulia on porilainen terveyskauppa, joka on osa korkeatasoista, huippuosaavien Terveys Tieto -myymälöiden ketjua. Terveys Tieto -ketjun liikkeiden toiminnan perustana ovat asiakkaiden henkilökohtainen terveysvalmentaminen sekä alan parhaat tuotteet, joiden avulla itsenäiset kauppiaat haluavat parantaa asiakkaidensa elämänlaatua ja hyvinvointia.

Tuotteet
Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ja alan parhaimpien valmistajien tuottamia ravintolisä tuotteita, joilla huolehdit yleiskunnostasi ja vastustuskyvystäsi. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivimmat rasvahapot, vitamiinit- ja hivenaineet, naisten- ja miesten tuotteet, maitohappobakteerit sekä entsyymit.

Valikoimissamme on laajalti myös homeopaattisia valmisteita. Homeopaattisilla tuotteilla saat vahvistusta elinvoimaasi ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarjoamme laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa ja aromaterapiatuotteita, sekä luonnonmukaisia moniin vaivoihin helpotusta tuovia Kukkaterapiatuotteita.

Lisäksi valikoimastamme löydät myös kotimaisia luonnonkuiduista valmistettuja Ruskovilla-asuja ja muita tuotteita. Perinteisen malliston asut sopivat kaikille vauvasta vaariin. Tuotteemme ovat eettisesti valmistettuja ja ekologisia.


Katso opiskelijaetumme tältä sivulta>

 

Yhteystiedot ja aukioloajat
Terveys-Tuulia
Tikkulantie 2 (S-Market Tikkula)
28100 Pori
Puh. (02) 635 3598
terveystuulia@terveystuulia.fi 
Aukioloajat

Soita: 02 635 3592

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut