Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Tiilimäen Titaani


Tiilimäen Titaani

Tiilimäen Titaani on liikuntapalveluja tarjoava yritys Porissa. Tiilimäen Titaanin treenitehdas tarjoaa runsaasti erinomaisia keinoja päästä omaan tavoitteeseen, olipa se sitten laihdutus, kehonrakennus tai yleisen hyvinvoinnin tavoittaminen. Tiilimäen Titaani tarjoaa personal trainer -palveluja, joilla saavutat varmasti omat tavoitteesi. 

Palvelut

Valmennukset - valmennuspaketteihin sisältyy esihaastattelu, kehonkoostumusmittaus, kunto- ja ruokaohjelma sekä puhelintuki ennalta sovitussa laajuudessa. Hintaan ei sisälly liikuntapaikkojen sisäänpääsymaksut. Voit valita yhdessä tai porukalla juuri teille sopivat valmennusvaihtoehdot. 

Pienryhmävalmennus - Ryhmässä treenaaminen on palkitsevaa ja kannustavaa, samoihin tuloksiin tavoittelevat antavat toisilleen tsemppiä ja voimaa jatkaa treeniä vaikeinakin hetkillä.

Yksilövalmennus - Opi treenaamaan oikein ja ottamaan kaikki teho irti treenistä. Tuloksesi paranevat huimasti, kun tekniikka on kunnossa. Yksilövalmennukset räätälöidään jokaiselle valmennettavalle sopivaksi. Pakettiin kuuluu myös tyytyväisyystakuu.

Henkilökohtainen vlamennus - Simplify-ohjelman avulla saat kaikki tarvittavat ainesosat kehon ja mielen jaksamiseen arjessa. Hyvänä plussana paino putoaa ja askel kevenee.

Kysy lisää valmennuksista soittamalla numeroon 044 305 5030.

Sisäpiiri

Sisäpiiri on matalan kynnyksen treeniryhmä, joka kokoontuu kahdesti viikossa liikkumaan yhdessä. Treenit sisältävät jumppaa sisätiloissa sekä esim. lenkkeilyä tai spinningiä. Kahdesti kuussa vietetään supersunnuntaita, jolloin innokkaimmat voivat treenata jopa neljä tuntia! Jokaiselle ryhmälle laaditaan oma treenikalenteri.

Sisäpiiriin sisältyy kaksi yhteystreeniä viikossa, Inbody-mittaus kerran kuussa, treeniohjelmat, henkilökohtainen harjoituskalenteri sekä ravinto-ohjelma. Valmennus kestää 9 kuukautta ja ryhmän maximikoko on 18 henkeä. Sisäpiiriläisillä voi olla tavoitteina esimeriksi Karhu-viesti, Pirkan pyöräily tai Pomarkun avovesiuintikilpailu.

Muut palvelut

Muita Tiilimäen Titaanin tarjoamia palveluja ovat mm. Titaani Keho (sis. mittaus & analyysi), Titaani Kvartaali (sis. InBody, ravinto-ohjelman ja treeniohjelman), Titaani X (InBody, lihas- ja kuntotestit, ravinto-ohjelma ja treeniohjelma), Wattbike-testit sekä treenistudion. Lue lisää kotisivuiltamme www.tiilimaentitaani.fi.

Seuraa Tiilimäen Titaania myös Facebookissa @tiilimaentitaani pysyäksesi ajantasalla tarjouksista.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Tiilimäen Titaani
Eteläpuisto 14
28100 Pori
044 305 5030

Soita: 044 305 5030

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut