Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Toni Stenfors


Toni Stenfors

Toni Stenfors on kouluttautunut hieroja, urheiluhieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Hänen toimipisteensä sijaitsee Puuvillan Kauppakeskuksen kupeessa, Pumpulikadulla.

 

Palvelut

Palveluihin kuuluvat muun muassa klassinen, urheilu- ja mobilisoiva hieronta, jäsenkorjaus, venyttely sekä venyttelyohjeet. Erilaisten hierontojen ja venyttelyjen lisäksi palveluihin kuuluvat dry needling, kinesioteippaukset sekä tens- ja ems-hoidot.

  

Hieronnat

Palveluvalikoimaan kuuluu useita erilaisia hierontamuotoja. Toni Stenfors on kouluttautunut hieroja, jonka klassinen hieronta avaa jumittuneimmatkin hartiat ja selkäjumit. Kuten klassinen hieronta, myös urheiluhierontakin sopii kaikille ikään katsomatta. Urheiluhieronta on tehokkaampaa kuin klassinen hieronta, ja siinä huomioidaan myös hieronnan vaikuttavuuden tarve urheilijan omiin ohjelmiin.

Mobilisoiva hieronta kohdistetaan erityisesti niveliin ja syvällä sijaitseviin pehmytkudoksiin. Hieronnan tavoitteena on saada aikaan liukuminen nivelpintojen välillä sekä parantaa aineenvaihduntaa. Mobilisoivaan hierontaan kuuluvat faskiakäsittely (sidekudosten käsittely) sekä triggerpistekäsittely (kipupisteiden käsittely).

 

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisen jäsenkorjauksen tarkoituksena on korjata kehon epätasapainotilaa. Sillä hoidetaan muun muassa alaraajojen ja lanneselän kiputiloja, päänalueen vaivoja sekä hartia- ja niskajännitysvaivoja. Se on suomalainen vanha kansanparannustaito, ja jokainen jäsenkorjaaja on koulutettu Kansanlääkintäseura ry:n toimesta.

 

Muut hoidot

Dry needling on triggerpisteiden hoitoa akupunktioneuloilla. Se eroaa akupunktiosta siten, että se kohdistuu suoraan yksittäisiin triggerpisteisiin. Siitä voi olla apua esimerkiksi nivelrikosta aiheutuneisiin kipuihin.

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin kivunlievitykseen, nivelliikkuvuuden lisääntymiseen, liikkeen tai kehon käytön ohjaamiseen, asento- ja liiketuntemuksen kohentamiseen sekä lihastoiminnan optimoimiseen.

Urheiluteippaus on tukimenetelmä, jota käytetään urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Niillä pyritään rajoitamaan vääränlaisia liikesuuntia.

Tens-hoidossa kosketushermopäätteitä ärsytetään sähköisesti, jolloin ärsykkeet estävät kipuärsykkeiden etenemisen selkäytimestä aivoihin. Kun ärsytys kohdistetaan lihaksen kipeisiin laukaisupisteisiin, lihasten arkuus vähenee.

Ems-hoito toimii kuten keskus- ja ääreishermostot. Siinä lähetetään lihaksiin sähkösignaaleja ulkoisen apuvälineen avulla. Menetelmästä on apua eritoten jännittyneille lihaksille ja turvonneille jaloille.

 

Tule tutustumaan palvelutarjontaan ja varaa oma hoitosi!

 

Seuraa Toni Stenforsia myös Facebookissa.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Toni Stenfors

Pumpulikatu (Pohjoisranta 11)

28100 Pori

0400 709 198

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut