Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Training for Warriors - TFW Rauma


Training For Warriors

TFW eli Training For Warriors on valmentaja Martin Rooneyn alkujaan huippu-urheilijoille kehittämä valmennusmetodi, jossa yhdistyvät niin kehon ja mielen harjoittaminen sekä kunnon, suorituskyvyn ja terveyden parantaminen. Treeni sopii erinomaisesti myös tavalliselle kuntoilijalle. TFW on monipuolinen harjoitus, jossa yhdistyvät toiminnallinen harjoittelu, voimaharjoittelu sekä siinä painotetaan ravinto- ja henkistä valmennusta myös. 

TFW Rauma

Training For Warriors Raumalla järjestää säännöllisesti aamu- ja iltaryhmiä, joihin jokainen lähtötasosta tai treenikokemuksesta riippumatta voi osallistua. Harjoittelu starttaa TFW PERUSTEET -kurssilla, jotka alkavat säännöllisin väliajoin. Perusteissa opit turvalliset suoritustekniikat ja saat hyvät valmiudet jatkaa aloitusryhmän jälkeen turvallisella treenillä ja terveellisellä ruokavaliolla.

TFW Rauman jäsenhintaan sisältyy ohjatut TFW-tunnit pienryhmissä, harjoituspäiväkirja sekä oma kulkukortti salille. Voit myös yhdistää TFW-jäsenyytesi Wellness Friskin jäsenyyden kanssa.

Lue lisää TFW-ryhmistä täällä.

TFW-jäsenenä saat käyttöösi sähköisen Warrior Tracker™ -harjoituspäiväkirjan, josta löytyvät viikon harjoitukset, kuukausittaiset treenihaasteet, ruokavaliovinkit sekä päivittäiset motivaatiotarinat. Harjoituspäiväkirjan avulla voit seurata tulostesi kehitystä. 

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Treenit: Valtakatu 15
Asiointi Wellness Friskissä: Karjalankatu 16
​26100 Rauma
tfwrauma@friski.fi
02 822 9339
Facebook

 

Soita: 02 822 9339

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut