Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Training Studio Aqua


Training Studio Aqua

Training Studio Aqua on Porissa sijaitseva liikunta- ja hyvinvointikeskus, jossa treenaaminen onnistuu yhdessä tai yksin, vedessä tai kovalla pinnalla. Training Studio Aquassa voi harrastaa ohjattua vesiliikuntaa, ryhmäliikuntaa tai kuntosaliharjoittelua. Palveluihin kuulu lisäksi fysio- ja personal training -palveluja. 

 

Ryhmäiikunta

Training Studio Aquassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia liikuntalajeja sekä vedessä että maalla. Valikoimiin kuuluu vesijuoksua, vesijumppaa, vesikuntoilua miehille, ohjattua kuntosaliharjoittelua, hydrospinningiä sekä Aqua Spin 'n' Jump -tunteja. Osa tunneista on suunnattu erityisesti esimerkiksi miehille tai eläkeläisille. Katso ryhmäliikuntatuntimme tästä.

 

Hydrospinning

Hydrospinning on kevyempi spinningin muoto - pyöräily suoritetaan nimittäin vedessä! Vedessä polkeminen ei rasita niveliä samalla tavalla kuin tavallisella spinningpyörällä polkeminen. Jos siis kaipaat normaaliin spinningtreeniisi vaihtelua tai haluat muuten kokeilla hydrospinningiä, voit kokeilla sitä meillä!

 

Fysiopalvelut

Training Studio Aqua tarjoaa erilaisia fysiopalveluja. Palveluihin kuuluvat fysioterapia, fysiotraining, urheiluhieronta sekä erilaiset liikuntapalvelut. Fysiopalveluista vastaa fysioterapeutti, PhysioTrainer ja hieroja Vappu Grönfors.

 

Personal trainer -palvelut

Palveluihin kuuluvat myös personal trainer -palvelut. Ammattitaitoiset PT:t Anna ja Hanna luovat kustomoidut liikunta- ja ravinto-ohjelmat asiakkaille. PT-palveluja voi ostaa joko itselleen tai ryhmille. Lue lisää personal trainer -palveluista!

 

Tutustu meihin myös Facebookissa ja tule rohkeasti tutustumaan palveluihimme!

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Training Studio Aqua

Otavankatu 13

28100 Pori

040 183 2322

Soita: 040 183 2322

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut