Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Urheiluhieroja Harri Kivelä


Urheiluhieroja Harri Kivelä

Urheiluhieroja Harri Kivelä on toiminut tämän hetkisessä toimipisteessään Porin Taekwondosalin yhteydessä urheiluhierojana jo 5 vuotta. Harri Kivelä on urheilun ja hyvinvoinnin saralla oikea moniosaaja. Hänellä on omakohtaista kokemusta itse ammattiurheilijana 10 vuoden pikajuoksu-uralta, jonka kautta saanut seurata sen ajan Suomen parhaita fysioterapeutteja ja lääkäreitä työssään. Näin ollen hänen on helppo myös asettua asiakkaidensa asemaan. Laillistetun hierojan näyttötutkinnon hän on suorittanut vuonna 2003.

 

Harri on ollut myös vahvasti mukana eri seurojen kuten Porin ässien ja Pesäkarhujen edustuksen toiminnassa niin juoksuvalmentajana kuin hierojanakin. Toisinaan toimii hän myös kuntosaliohjaajana ja on ollut mukana TYHY-toiminnassa, sekä tehnyt muun muassa Liiku ry:lle kehonkoostumusmittauksia. Kokemusta tältä konkarilta löytyy myös Amerikasta asti nopeusvoima valmennuksen saralta.

 

Palvelut

Harri Kivelältä saat ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua kokemuksen syvällä rintaäänellä. Ammattinimikkeestään huolimatta palvelut eivät ole suunnattu ainoastaan urheilijoille vaan kaikille ammattitaitoista hierojaa kaipaaville. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteistiedot:


Urheiluhieroja Harri Kivelä
Teljänkatu 8 A 3
28130 Pori
0407344674
harri1020@hotmail.com

 

 

 

Soita: 040 734 4674

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut