Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Varaosaliike J. Sarin Oy


Varaosaliike J. Sarin Oy

Varaosaliike J. Sarin Oy on vuonna 1972 perustettu auton varaosia, voiteluaineita, kemikaaleja ja muita autoalan tarvikkeita myyvä erikoisliike. Varaosaliike J. Sarin Oy on paikallinen Fixus-kauppias, jonka toinen toimipiste sijaitsee Eurassa. Rauman liikkeen yhteydessä toimivassa asentamossa hoituu myös asennukset alkolukoista öljynvaihtoihin.

Tuotteet

Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät autojen alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat osat helposti saman katon alta. Tuotevalikoimasta löytyy niin auton viihde-elektroniikkaa, talvi- ja turvallisuusvarusteita, sisätilan lisävarusteet, pesuvälineet ja muut tarvikkeet autoiluun. Auton lisävarusteita ja tarvikkeita löytyy yli 3 600, joten Sarinilta saat lähes kaiken mitä autoosi tarvitset. 

Laajasta ja laadukkasta varaosien valikoimasta löytyy yli 80 000 tuotetta henkilö- ja pakettiautouhin. Sarinilta myös rengasvaihtoehtoja talvi- ja kesäajeluun sekä Cub Uni TPMS-sensorit ja -työkalut sekä erikoisvanteet. Saatavilla on myös hydraulityökalut korjaamokäyttöön sekä korjaamolaitteet, nostimet, pyöränpultit, mutterit ja pinnapultit, raskaankaluston renkaat sekä rengasvarusteet. Erikoisvannevalikoimasta löytyy vanteita mopo-, henkilö-, paketti- ja maastoautoihin sekä peräkärryihin. 

Kemikaaleista löytyy runsas kirjo autonhoitotuotteita, liimat, liima- ja tiivistemassat sekä lukitteet, maalit sekä voiteluaineet ja -rasvat. Saatavilla on korkealaatuisia autokemikaaleja vaativalle kuluttajalle ja alan ammattilaiselle. Kaikki myynnissä olevat kemikaalit on rekisteröity ja hyväksytetty kemikaalien valvonnasta vastavilla kotimaisilla viranomaisilla.

Tervetuloa täyden palvelun varaosaliikkeeseen!

Seuraa Varaosaliike J. Sarinia myös Facebookissa -> Varaosaliike J. Sarin Oy Eura ja Rauma.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Varaosaliike J. Sarin Oy
Valtakatu 9-11
26100 Rauma
02 822 2855
myynti@varaosaliike-sarin.fi
www.varaosaliike-sarin.fi

Soita: 02 822 2855

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut