Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Vihreä Teatteri


Vihreä Teatteri

Porilainen Vihreä Teatteri esittää kesäisin musiikkipainotteisia, kaiken ikäisille soveltuvia näytelmiä Kirjurinluodon kesäteatterissa. Kesällä 2017 päätuotantomme on Yrjö Kokon rakastetusta klassikkoteoksesta teatteriamme varten uudelleen kirjoitettu ja sävelletty fantasiamusikaali Pessi ja Illusia. Loistelias musikaali johdattaa katsojat jatkosodan aikaan sijoittuvaan herkänkauniiseen seikkailuun. Pessiä ja Illusiaa esitetään 22.7.–19.8.2017.

Lisäksi tuomme Kirjurinluotoon Yhteinen Sävel -konsertin. Unohtumattomat musiikkimuistot siivittävät tätä monikielistä, dramatisoitua musiikkimatkaa suomalaisuuden historiaan. Sydäntä soittelevilla suosikeilla nostamme sävelsillan kansojen ja sukupolvien välille. Tämä ainutlaatuinen teatterielämys on nähtävissä vain kolmesti: 10., 12. ja 17.8.

Molempien tuotantojen valovoimaista esiintyjäkaartia säestää elävä orkesteri. Liput ja lisätiedot: www.vihreateatteri.fi/ohjelmisto. Sivuiltamme voit lukea myös vuoden 2018 musikaalistamme, joka on iki-ihana klassikkokertomus Liisa Ihmemaassa.

Talvikaudella tarjoamme esittävien taiteiden koulutusta kaikille ikäryhmille. 15 vuotta täyttäneiden koulutusohjelmamme kursseja opettavat omien alojensa ammattilaiset. Koulutus on tarkoitettu kaikille teatterista ja esiintymisestä kiinnostuneille.


Yhteystiedot
Puh. 050 401 6295
S-posti info@vihreateatteri.fi
Facebook
Instagram

Soita: 0504016295

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut