Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Wellness Friski


Wellness Friski 

Wellness Friski tarjoaa liikunta- ja fysioterapiapalveluja Raumalla. Vuosien kokemus ja osaava henkilöstö takaa monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut.

 

Kuntokeskus
Wellness Friskissä voi kuntoilla salilla tai ryhmäliikuntatunneilla. Erilaisia salitiloja on neljä ja ryhmäliikunnan tuntivalikoima on kattava, joten vaihtoehtoja löytyy niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle liikkujalle. Tarpeen mukaan voi hyödyntää myös yksilöohjauspalveluita (Fustra/ personal trainer/ fysioterapeutti). Wellness Friskin yhteydessä toimii myös TFW Rauma, alkavia ryhmiä voi tiedustella toimistosta.

 

Fysioterapia
FHL Friski on tarjonnut laadukkaita fysioterapiapalveluita Raumalla jo yli 25 vuotta. Friskissä ammattiin suhtaudutaan intohimolla ja osaamista päivitetään jatkuvasti, jotta asiakasta voidaan palvella mahdollisimman laadukkaasti ja ajankohtaisin menetelmin. Friskin erityisosaamista ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat, osteopatia ja OMT-fysioterapia. Friskin hyvin varustetut tilat tukevat kuntoutumista ja asiakkaan kanssa etsitään yhdessä vaihtoehtoisia toimintamalleja, mikäli tarvitset muutoksia liikuntatottumuksissa tai työtavoissa. Lisätietoa fysioterapiasta.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot
Karjalankatu 16, 26100 Rauma
puh. 02 822 9339
mirjami.aho@friski.fi
Facebook

Soita: 02 822 9339

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut