Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Yhdessäonnistujat


Yhdessäonnistujat 

Yhdessäonnistujat on digiyhteisö, joka tuo yhteen yrittäjiä eri toimialoilta valtakunnallisesti ympäri Suomea. Yhteisö toimii yrittäjän tukena ja innostajana yritystoiminnan ja yritysosaamisen kehittämisessä.

Yhdessäonnistujat syntyi, kun perustaja Tytti Laine huomasi, että monet yrittäjät kokivat olevansa yksin ja kaipasivat vertaistukea, näkökulmia ja neuvoja yrittäjyyteensä liittyen. Yhdessäonnistujat tarjoaa näiden asioiden lisäksi iloa, intoa ja energiaa yritystoiminnan edistämiseen.


Yhdessäonnistujien jäsenyys

Yhdessäonnistujat tarjoaa jäsenilleen laadukkaita ja monipuolisia verkkokursseja, tukea yrittäjäarkeen sekä yhteyksiä oppiviin, osaaviin ja inspiroiviin yrittäjiin.

Yhdessäonnistujien tarjoamat verkkokurssit on suunniteltu napakoiksi ja niiden tuomat opit saa sovellettua nopeasti käyttöön. Kurssivideot ovat saatavillasi missä vain ja voit katsoa ne juuri sopivimpana ajankohtana.

Saat kehittää bisnestaitojasi oppimalla toisilta yrittäjiltä ja samalla jakaa omaa osaamistasi ryhmässä sekä henkilökohtaisen sparrausparisi kesken.

 

Helpoin reitti parempaan yrittäjyyteen on vain klikkauksen päässä! Liity jäseneksi täällä>


Katso opiskelijaetumme täältä.


Yhteystiedot

Yhdessäonnistujat
tiimi@yhdessaonnistujat.fi 
Tytti Laine p. 050 597 5551

Facebook

Instagram

Youtube

Soita: 050 597 5551

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut