Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Yyterin Virkistyshotelli


Yyterin Virkistyshotelli 

Yyterin Virkistyshotelli sijaitsee Porissa upean kansallismaiseman keskellä. Henkepäsalpaava luonto ja Pohjoismaiden pisimpiin lukeutuva hiekkaranta vastaanottavat vieraat nauttimaan rauhasta ja upeista kokemuksista. Yyterin Virkistyshotelli antaa mahdollisuuden rauhoittua kiireen keskellä ja rentoutua.

Tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivia palveluja. Suunnitelitpa sitten lomakohdetta perheellesi, kokouspaikkaa ja tilaa juhlille, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. 

Meillä on helppo järjestää kokouksia - autamme mielellämme valitsemaan juuri teille sopivan kokouspaketin. Kokouspaketit sisältävät upeilla näköaloilla varusteltujen kokoustilojen lisäksi muun muassa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Hintaan sisältyy aina nykyaikaiset välineet kokoustiloissa, kuten videotykit ja langaton wifi.  

Yyterin Virkistyshotellissa voit nauttia kesäaikaan salaatit ja hampurilaiset Rantaravintola Helmessä. Muina aikoina sinua palvelevat Meriravintola, aularavintola, yökerho sekä kylpyläosaston allasbaari. Voit ihastella aamiaisbuffettia nauttiessasi upeasta kansallismaisemasta. 

 

Kylpylä Merenneito

Kylpylä Merenneito kutsuu rauhaa rakastavat ja vauhdikkaammatkin kylpijät nauttimaan lämpimästä vedestä, hierovista putouksista ja porealtaista! Perheen pienimmät voivat pulahtaa pienten puuha-altaaseen ja vähän isommat liukua vesiliukumäkeä. Ulkoaltaassa nautit ulkoilman raikkaudesta myös talvisin. Uimisen ohessa pääset rentoutumaan turkkilaiseen tai suomalaiseen saunaan. Kylpylässä on UV-säteitä läpäisevä erikoislasi, jonka ansiosta voit ruskettua myös sisätiloissa. Voit myös välillä piipahtaa viereisellä kuntosalilla tai allasbaarissa! Voit vierailla kylpylässämme vaikket hotellissa majoittuisikaan. 

 

Palvelut ja aktiviteetit

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hyvinvointipalveluja hieronnoista parturi-kampaamopalveluihin. Valittavana on niin infrapunasaunaa, spa-palveluita, erilaisia hierontoja ja kauneudenhoitopaketteja. Lue lisää palveluista täällä.

Yyterin luonto luo upeat puitteet muun muassa maastopyöräilylle ja luonnossa patikoimiselle. Rohkeimmat voivat jopa kavuta Yyterin näkötorniin valvotusti! Alueelta löytyy golf-kenttä, kansainvälinen surfkeskus, tenniskenttä, ratsastustalli sekä minigolfrata. Lue lisää aktiviteeteista täällä.

  

Majoitus

Voit varata haluamasi huoneen yhdelle tai useammalle henkilölle. Meillä majoitut myös helposti lemmikkisi kanssa - ja mikä parasta, kylpylähotellin maasto sekä Yyterin koiraranta saavat myös lemmikkisi viihtymään hotellissamme! Voit myös varata erilaisia perhe- tai hemmottelupaketteja, joissa hintaan sisältyy erilaisia hoitoja tai aktiviteetteja. Huoneistamme avautuu kaunis näköala merelle, josta ei voi olla nauttimatta. 

 

Tervetuloa nauttimaan luonnonkauniista maisemista ja erinomaisista palveluista! 

Seuraathan meitä myös Facebookissa.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Yyterin Virkistyshotelli
Sipintie 1
28840 Pori
02 628 5300
info@yyterinkylpyla.fi

Soita: 02 628 5300

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut