FeedCowboy Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Menestyjät lippu

SLICE ON DIGITAALINEN OPISKELIJAKORTTI JA OPISKELIJAMYÖNTEISEN YRITYKSEN TUNNUS

Slice on virallinen digitaalinen opiskelijakorttisovellus sekä tuhansien opiskelijamyönteisten yritysten edut kokoava Suomen suurin opiskelijaetupalvelu.

Opiskelijaedut löytyvät kätevästi maksuttomasta opiskelijakorttisovelluksesta, jolla voi selata ja lunastaa tuhansien yritysten opiskelijaetuja noin sadalla paikkakunnalla Suomessa.

Opiskelijaetuja myöntävät yritykset tunnistaa kätevästi katukuvassa sinivalkoisesta Slice-sydäntarrasta.

Etuja myöntävät yritykset ovat laajalti eri toimialoilta, pienistä paikallisista yrityksistä aina isoihin brändeihin, valtakunnallisiin ketjuihin sekä monenlaisiin verkkokauppoihin.

Slice on tarkoitettu kaikille opiskelijoille toisesta asteesta korkeakouluihin, halki Suomen.

Opiskelija: Ota ilo irti opinnoistasi ja hyödynnä Slicen maksutonta opiskeljakorttia sekä opiskelijaetuja, jotka ovat Sinua varten!

puhelin

YRITYS: Haluatko tarjota opiskelijaedun, sekä tavoittaa opiskelijat valtakunnallisesti tai paikallisesti? Jätä yhteydenottopyyntö: Slice.fi/liity

OPISKELIJAJÄRJESTÖ/OPPILAITOS: Eivätkö Slicen edut vielä ole opiskelijoidenne saatavilla? Asian voi paikata pikana jättämällä yhteydenottopyyntö: info(at)slice.fi tai Slice.fi/liity

OPISKELIJA: Etkö tiedä, miten ja mistä saat edut käyttöösi tai onko sinulla teknisiä ongelmia? Tiedustele asiaa lähtökohtaisesti omalta opiskelijajärjestöltäsi tai oppilaitokseltasi, ja teknisissä kysymyksissä tutustu näiden tuottamiin resetointiohjeisiin, sillä niissä on kampuskohtaisia eroja.

YHTEISTYÖEHDOTUKSET: Slice tehtävänä on koota Suomen parhaat opiskelijaedut yhteen lunastettaviksi maksuttoman opiskelijakortti sovelluksen avulla, yhteistyössä oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Tähän liittyvissä yhteistyöehdotuksissa, Jätä yhteydenottopyyntö, niin tiimimme palaa asiaan: info(at)slice.fi tai Slice.fi/liity

kide pivo tiitus
Tietosuoja, käyttöehdot ja rekisteriseloste

Käyntiosoite:
Pohjoisranta 11, 28100 Pori