Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Diak


Diakonia-ammattikorkeakoulu – Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu eli Diak kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Diakilla on viisi toimipistettä ympäri Suomea: Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Opiskelijoita on noin 2 800 ja työntekijöitä 240.

Suurin sosiaalialalla

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Lisäksi vastuullamme on yli 90 prosenttia koulutuksesta, joka tarjoaa kelpoisuuden Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakoniatyön ja nuorisotyön virkoihin. Tulkkauksen alalla voit opiskella asioimistulkkausta tai viittomakieltä ja tulkkausta.

Sosiaali- ja terveysalalla Diak on ainoa valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta pääkaupunkiseudulta Ouluun ja Pieksämäeltä Poriin. Meiltä opiskelleista 70–80 prosenttia valmistuu heti työllistymisensä jälkeen! Lue lisää Diakista

Auttamisen ammattilaiset

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi monenlaisiin ympäristöihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia monikulttuurisissa ympäristöissä sekä valmiudet oman työn kehittämiseen. Opiskelijamme sanoin: ”Diakista valmistuu ammattilaisia, jotka ovat heikoimman ja huono-osaisimman puolella.” Diakissa on mahdollista kehittyä myös kansainväliseksi osaajaksi.

Tarjoamme kymmenen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta:

Sairaanhoitaja (AMK)

Sairaanhoitaja (AMK), diakoninen hoitotyö

Sosionomi (AMK)

Sosionomi (AMK), diakoniatyö

Sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö

Sosionomi (AMK), kirkon varhaiskasvatus

Terveydenhoitaja (AMK)

Tulkki (AMK), asioimistulkkaus

Bachelor of Social Services

________________________________________________________________________________________________

Diakonia University of Applied Sciences - Diak

Diakonia University of Applied Sciences or Diak, trains professionals in the fields off diaconia, education, social affairs, health and interpreting. Diak has five units around Finland from Helsinki to Oulu with 2800 students and 240 employees.

The largest in the social sector

Diak is the largest social field University of Applied Sciences in Finland offering interpretation studies and education providing eligibility to work church diaconia and youth work. 70-80 % of our student graduate immediately after employment. Find out more.

Professionals of helping

Diak trains professional with strong professional and cooperation skills and ability to develop own work. Diak trains professionals to work behalf of underprivileged people. Graduates can work in wide range of environments both in Finland and abroad. 

We offer ten different programs leading to a degree:

BA of Health Care, Diaconal Nursing

BA of Health Care, Nursing

BA of Health Care

BA of Health Care, Public Health Care

BA of Social Services 

BA of Social Services, Diaconal Work

BA of Social Services, Christian Youth Work

BA of Social Services, Christian Early Childhood Education

BA of Interpreting, Public Service Interpreting

BA of Interpreting, Sign Language and Alternative and Augmentative Communication

 

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut