Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Diak


Diakonia-ammattikorkeakoulu – Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu eli Diak kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Diakilla on viisi toimipistettä ympäri Suomea: Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Opiskelijoita on noin 2 800 ja työntekijöitä 240.

Suurin sosiaalialalla

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Lisäksi vastuullamme on yli 90 prosenttia koulutuksesta, joka tarjoaa kelpoisuuden Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakoniatyön ja nuorisotyön virkoihin. Tulkkauksen alalla voit opiskella asioimistulkkausta tai viittomakieltä ja tulkkausta.

Sosiaali- ja terveysalalla Diak on ainoa valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta pääkaupunkiseudulta Ouluun ja Pieksämäeltä Poriin. Meiltä opiskelleista 70–80 prosenttia valmistuu heti työllistymisensä jälkeen! Lue lisää Diakista

Auttamisen ammattilaiset

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi monenlaisiin ympäristöihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia monikulttuurisissa ympäristöissä sekä valmiudet oman työn kehittämiseen. Opiskelijamme sanoin: ”Diakista valmistuu ammattilaisia, jotka ovat heikoimman ja huono-osaisimman puolella.” Diakissa on mahdollista kehittyä myös kansainväliseksi osaajaksi.

Tarjoamme kymmenen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta:

Sairaanhoitaja (AMK)

Sairaanhoitaja (AMK), diakoninen hoitotyö

Sosionomi (AMK)

Sosionomi (AMK), diakoniatyö

Sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö

Sosionomi (AMK), kirkon varhaiskasvatus

Terveydenhoitaja (AMK)

Tulkki (AMK), asioimistulkkaus

Bachelor of Social Services

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut