Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

OP Länsi-Suomi


OP Länsi-Suomi

 

Satakunnassa opiskeleville on varmasti tullut tutuksi kotimainen ja paikallinen pankki, OP Länsi-Suomi. Olemme aktiivisesti mukana opiskelijoiden arjessa osallistumalla tapahtumiin ja tekemällä yhteistyötä erilaisten opiskelijajärjestöjen kanssa. Logomme löytyy tälläkin hetkellä aika monen satakuntalaisen opiskelijan haalarin lahkeesta. Vuonna 2015 panostimme satakuntalaiseen yliopistokoulutukseen lahjoittamalla miljoona euroa, jotta Satakunnassa voidaan jatkossakin tarjota laadukasta yliopisto-opetusta.

 

Meidän mielestämme nuorissa on tulevaisuus! Olemme mielellämme mukana opiskelijoiden elämän ja tulevaisuuden käänteissä. OP Länsi-Suomi on osa osuustoiminnallista OP Ryhmää ja tarjoamme pankki-, vakuutus-, kiinteistönvälitys- ja hyvinvointipalveluita sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Meillä voit asioida paikan päällä konttoreissamme, tai digisti verkkoneuvottelemalla vaikka kotisohvaltasi. Palvelua saat joustavasti arkipäivisin kahdeksasta ilta kahdeksaan.

 

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaana kerrytät OP-bonuksia, joilla saat rahanarvoisia etuja käyttöösi. Kerromme mielellämme lisää eduista, jotka meillä odottavat juuri sinua.

 

Olethan jo ladannut Pivon omaan mobiiliisi? Sieltä löydät lukuisia rahanarvoisia etuja käyttöösi, niin meiltä, kuin muiltakin paikallisilta yrityksiltä. Huippujuttu! Lataa Pivo sovelluskaupastasi!

 

Tutustu opiskelijaetuihimme täällä>

 

Yhteystiedot
Puh. 010 257 001
OP Länsi-Suomen toimipisteet

Soita: 0102570001

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut