Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Rauman kaupunki


Rauman kaupunki

Rauman kaupunki tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja terveydenhuollosta liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

575-vuotiaalla kaupungilla on pitkät perinteet merkittävänä teollisena keskuksena ja kauppapaikkana, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät. Arvokas miljöö ja hyvin säilyneet rakennukset tarjoavat moderneille palveluille ainutlaatuisen ympäristön.

Kaupungin sydämenä sykkii Unescon maailmanperintökohde Vanha Rauma, jonka ytimessä on useita mielenkiintoisia tutustumiskohteita – esimerkiksi houkuttelevia kahviloita ja ravintoloita, sisustusliikkeitä, pikkuputiikkeja ja mielenkiintoisia museoita. Raumalla sijaitsee myös toinen maailmanperintökohde, salaperäinen muinaisjäännealue Sammallahdenmäki.

Raumalla on hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Uimahalli, talviharjoitteluhalli, jalkapallokentät, jäähallit sekä urheilukeskukset ja ulkoilualueet palvelevat raumalaisia liikunnan harrastajia. Paikalliset seurat ja yhdistykset ottavat mielellään lisää harrastajia mukaan toimintaansa.

Kaupunki tunnetaan myös lukuisista kulttuuritapahtumista, joita ovat muun muassa Pitsiviikko, Raumanmeren juhannus RMJ, Rauma Blues, Blue Sea Film Festival ja Festivo.

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut