Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Satakunnan Kansa


Satakunnan Kansa on Satakunnassa ilmestyvä seitsenpäiväinen sitoutumaton sanomalehti ja maakunnan ylivoimainen ykkösmedia. Sen pääilmestymispaikkakunta on Pori. Vuonna 1873 perustettu Satakunnan Kansa on Suomen toiseksi vanhin edelleen ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Satakunnan Kansalla on 100 000 lukijaa joka päivä ja 136 000 lukijaa viikossa. Satakunnankansa.fi tavoittaa 102 000 eri kävijää viikossa.

Paperinen maakuntalehti on useimmille rakkain tapa lukea lehteä. Satakunnan Kansan luotettavat uutiset, kiinnostavat aiheet, tarjoukset ja inspiroivat vinkit tavoittavat lukijat alueellaan.

Digitaalinen näköislehti tuo lehden laadukkaan sisällön tietokoneille, tableteille ja matkapuhelimiin. Näköislehti on luettavissa jo aamuneljältä.

Verkkopalvelu Satakunnankansa.fi on jatkuvasti päivittyvä ja eri päätelaitteisiin mukautuva uutissivusto.

Mobiilisovellus sisältää näköislehdet, jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, Lukemiston ja videoita. Helposti selattavat uutiset pitävät lukijan tasalla päivän tapahtumista. Lukemistossa on pitkiä, laadukkaita artikkeleita, joista osaa ei voi lukea missään muualla. Monipuoliset sisällöt kulkevat mukavasti mukana joka hetki. Näköislehti on luettavissa jo aamuviideltä. Sovellus on saatavilla tabletteihin ja älypuhelimiinkin (iOS ja Android).

Joka torstai ilmestyvän Porilaine-kaupunkilehden hienostelematon sisältö koukuttaa ja kutsuu lukijat mukaan aktiiviseen tekemiseen niin verkossa kuin lehdessä.

Satakunnan Kansan läheinen sisältö pitää lukijansa tiukasti mukana päivän tapahtumissa ja ajankohtaisissa uutisissa. Voit lukea Satakunnan Kansaa missä ja milloin haluat.

Tutustu Satakunnan Kansan tilaukseen tästä


Yhteystiedot

Tilausasiat:
Asiakaspalvelu
p. 010 665 8300, ma–pe klo 8–17
(puhelun hinta 8,8 snt/min)

Lukijailmoitukset:
Ilmoitukset
p. 010 665 8301, ma–pe klo 8–17
(puhelun hinta matkapuhelimella ja lankapuhelimella 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Asiakaspalvelupiste:
Pohjoisranta 11 E, Pori
avoinna ma–pe 9–12.30 ja klo 13.30–15.30

 

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut